06 45 688 443

Durf te zijn!


Geplaatst op 16 januari 2017 - door Hanneke Develing

Meestal zijn het volslagen onbekenden. Ze hebben twijfels. Weten het niet goed. Hebben er wel eens over gelezen. Misschien op gegoogled. Of van een vriendin gehoord. En dan besluiten ze: ik ga dat ook doen! Ze googelen nog wat meer. En komen vervolgens op mijn site. Mailen me. Of bellen me. Dan volgt de afspraak. En dan gebeurt er altijd iets moois. Want van volslagen onbekenden worden we ineens bekenden. Dat is wat er gebeurt. Ik baseer mijn advies altijd op een persoonlijkheid, niet alleen op uiterlijke kenmerken. Daarom gaan we altijd eerst het gesprek aan. Door heel veel vragen te stellen probeer ik een beeld te vormen van de vrouw die voor me zit. Wie is ze, wat vind ze mooi aan zichzelf (auw, wat is die vraag toch altijd moeilijk!) en wat zou ze willen veranderen aan zichzelf (daar weten we altijd wel raad mee) En langzaam aan vormt zich een beeld in mijn hoofd van wie ze is. Waar ze van houdt, wat ze leuk vindt en wat niet. En dan gaan we proberen om dit zichtbaar te maken aan de buitenkant. Want uiteindelijk wordt een eerste indruk voor een groot deel bepaald door je uiterlijk. En ik laat haar zien hoe MOOI ze is. Want echt; elke vrouw is mooi. Het probleem is alleen vaak dat we ons zo spiegelen aan anderen. Waardoor we onze eigen kracht niet meer zien. En laat die kracht jou nou net uniek maken. Laat die unieke kenmerken jou nou net die schoonheid geven die niemand anders heeft. Tijdens het advies laat ik ze zien hoe ze hun unieke eigenschappen kunnen benadrukken. En soms is dat net wat een vrouw nodig heeft; dat iemand ze wijst op hun schoonheid. Dan gaan hun schouders naar achteren en hun kin omhoog. En daar kan ik elke keer weer van genieten!
Deze blog staat in de volgende categorieen:
Durf te zijn!

Aanbod

Durf te zijn!
kledingadvies

Vul dit formulier in om een afspraak of bestelling voor een cadeaubon te maken. Ik neem dan contact met je op om de details te bespreken. De afspraak is nog niet definitief.

Ook als je gewoon meer informatie wilt ontvangen, kan je dit formulier gebruiken.

Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
OKE! Cookies toestaan