06 45 688 443

Onzeker over jezelf


Geplaatst op 31 oktober 2016 - door Hanneke Develing

Tijdens mijn werk kom ik veel vrouwen tegen die zo super onzeker zijn over zichzelf. Dat raakt me. Stuk voor stuk zijn het prachtige vrouwen maar op de een of andere manier heeft de wereld hen zo laten geloven dat ze niet goed genoeg of mooi genoeg zijn. Dan ben ik blij als ik ze iets van de schoonheid kan laten zien die elke vrouw in zich heeft! Daardoor voelen ze zich beter en durven ze meer zichzelf te zijn. MOOI!
Deze blog staat in de volgende categorieen:
Onzeker over jezelf

Aanbod

Onzeker over jezelf
kledingadvies

Vul dit formulier in om een afspraak of bestelling voor een cadeaubon te maken. Ik neem dan contact met je op om de details te bespreken. De afspraak is nog niet definitief.

Ook als je gewoon meer informatie wilt ontvangen, kan je dit formulier gebruiken.

Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
OKE! Cookies toestaan