06 45 688 443

Wat draag ik bij een zwart jurkje?


Geplaatst op 30 november 2016 - door Hanneke Develing

//Little-black-dress//
 
Vaak krijg ik de vraag: wat draag ik nou bij een zwart jurkje zonder dat het meteen zo saai is..... Wat ik super leuk vind, is je LBD eens te combineren met een bewerkte panty. Dus wel gewoon zwart maar doordat er wat gebeurt op die panty, wordt het ineens een blikvanger. Een interessant detail waardoor je hele outfit spannender wordt!
Probeer jij het uit?
Deze blog staat in de volgende categorieen:
Wat draag ik bij een zwart jurkje?

Aanbod

Wat draag ik bij een zwart jurkje?
kledingadvies

Vul dit formulier in om een afspraak of bestelling voor een cadeaubon te maken. Ik neem dan contact met je op om de details te bespreken. De afspraak is nog niet definitief.

Ook als je gewoon meer informatie wilt ontvangen, kan je dit formulier gebruiken.

Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
OKE! Cookies toestaan