06 45 688 443

Welke kleuren passen bij mij?


Geplaatst op 4 april 2017 - door Hanneke

Heb jij dat ook? Dat je denkt 'Welke kleur past bij mij?' En dat je daarom vaak hetzelfde aantrekt? Omdat je zeker weet dat dat tenminste staat? De meeste klanten die ik help, willen weten welke kleur kleding bij hen past. Meestal krijgen ze dan een uitgebreid kleuradvies van mij. Ik leg dan de verschillende kleurgroepen onder het gezicht en zo zien we samen welke kleurgroep de klant laat stralen. Maar voor een thuis-doe-het-zelver heb ik wel wat tips om uit te vinden welke kleur past bij jou: 
 

Welke kleur past bij mij? Welk kleurtype ben je!

De warmte/koelte van een kleur doet heel veel voor je. En in veel gevallen kan je dit best redelijk zelf bepalen. Kijk eerst eens naar je ogen: zijn ze blauw/grijs? En is de kleur van je haar blond, donkerblond, of -zoals veel vrouwen zelf zeggen; een beetje grijze-muis-achtig? Dan is de kans heel groot dat jij een KOEL type bent. Dat wil zeggen dat koele kleuren bij je passen en jou mooi staan. Kleuren met een koele ondertoon, zoals we dat zo mooi zeggen. Ok, hou dit vast. We gaan verder kijken: Heb je juist bruine ogen of groene? En bruin of zwart haar? Dan is de kans groot dat jij een WARM type bent. Dan staan kleuren met een warme ondertoon je mooi.  
 


Het plaatje is een heel algemeen voorbeeld. Er zijn ook koele tinten geel. Citroen geel bijvoorbeeld heeft een koele ondertoon. En zo zijn er ook paarsen die warm zijn. Maar het geeft wel een overall plaatje van welke kleuren jou mooi staan.  
 

Nu aan de slag!

Nu kun je zelf alvast starten met het beantwoorden van je vraag 'Welke kleur past bij mij?' Kom je er niet uit? Dan help ik je graag met een professioneel kleuradvies. Kijk op de pagina kleuradvies voor meer informatie.
 
Deze blog staat in de volgende categorieen:
Welke kleuren passen bij mij?

Aanbod

Welke kleuren passen bij mij?
kledingadvies

Vul dit formulier in om een afspraak of bestelling voor een cadeaubon te maken. Ik neem dan contact met je op om de details te bespreken. De afspraak is nog niet definitief.

Ook als je gewoon meer informatie wilt ontvangen, kan je dit formulier gebruiken.

Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
OKE! Cookies toestaan