06 45 688 443

Weet je wel hoe mooi je bent!


Geplaatst op 25 april 2019 - door Hanneke Develing

 
Zo grappig: bijna mijn hele leven heb ik gedacht dat ik niet kon schrijven. Schrijven was niks voor mij. Ik kan me nog het gevoel herinneren dat ik had terwijl ik achter mijn opstelschrift zat waarin ik een opstel moest schrijven over: "De verscholen hut in het bos". 
 
Daarom vond ik het ook grappig toen ik een jaar of 2 geleden benaderd werd door tijdschrift om 2 keer per jaar een column te schrijven. Stiekem moest ik lachen maar met de uitspraak: "Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan...." heb ik ja gezegd. Ik kon het in elk geval proberen!
 
En wat bleek? Ik vond het schrijven reuze leuk! Ik liet alles los wat ik ooit geleerd heb over schrijven, hoe je wel en niet zou moeten beginnen en deed het gewoon lekker zoals ik ben. Het gaf me zoveel energie!
 
Daarom begon het te borrelen als ik nadacht over een boek....Wat zou dat super zijn! Een boek waarin ik mijn boodschap de wereld in zou sturen!
 
Maar ja, hoe doe je dat? Dat leek me een enorme uitdaging, bijna niet te nemen hobbel. Tot dezelfde uitgever die mijn columns plaatst, mij vroeg of ik een boek wilde schrijven voor hen! Met de titel: "Weet je wel hoe mooi je bent". 
 
Precies de boodschap waar mijn hart naar uitgaat, beter had het niet kunnen worden. 
 
Dus. Dat heb ik gedaan....
 
En nu is het boek er. 
 
Deze blog staat in de volgende categorieen:
Weet je wel hoe mooi je bent!

Aanbod

Weet je wel hoe mooi je bent!
kledingadvies

Vul dit formulier in om een afspraak of bestelling voor een cadeaubon te maken. Ik neem dan contact met je op om de details te bespreken. De afspraak is nog niet definitief.

Ook als je gewoon meer informatie wilt ontvangen, kan je dit formulier gebruiken.

Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
OKE! Cookies toestaan