06 45 688 443

kleur- en stijladvies


Weet jij vaak niet welke kleuren jou mooi staan? Zie je wel die leuke nieuwe mode in winkels hangen maar weet je niet op het wel bij jou past? Twijfel je altijd of je die ene broek nou wel of niet meer aan kunt? Dan is een kleur- en stijladvies iets voor jou!
inhoud
aanpak
resultaat
ervaringen
Kleur en stijl hebben alles met elkaar te maken!
Daarom raad ik altijd aan om deze twee adviezen met elkaar te combineren. Zonder kleur is je stijl niet compleet.
Tijdsduur:ongeveer 2 uur
Kosten:€ 225-
Ik ga bij voorkeur naar jou toe. Daar heb je alle kleding bij de hand, dat werkt prettig.
 
Na een korte intake waarin ik een beeld wil krijgen van wie jij bent, gaan we aan de slag met kleur. Ik leg uit hoe ik werk met de 6 kleurgroepen en gaan we voor jou de beste kleuren bepalen. We bekijken jouw kleding die je klaar hebt liggen en bespreken al je vragen. Daarna gaan we over op het stijladvies. We bespreken jouw bodybalanspunten. Ik leer je waar je de nadruk op kunt leggen en wat je kunt cammoufleren.
 
Als laatste bekijken we de 6 kledingstijlen en bepalen welke bij jou het beste past. Ik leg uit hoe je deze stijl meer kunt uitbouwen.
 
Na afloop krijg je een kleurkaart met jouw kleuren erop en een handig boekje waar alle stijltips in staan.
Na afloop van dit advies weet je:
  • wat jouw mooiste kleuren zijn
  • wat jouw bodybalanspunten zijn
  • hoe je kunt benadrukken of juist cammoufleren
  • wat jouw persoonlijke kledingstijl is
  • hoe je sieraden en prints kunt inzetten om het mooiste uit jezelf te halen
'Jammer genoeg waren de 2 uur zo om! IK weet nu welke kleuren bij mij passen, ik snap waarom ik bepaalde stukken niet meer moet kopen en weet heel goed wat dan wel.'
Sandra v. Ommen
 
'Het advies met Hanneke is leuk en verhelderend! Als klant voel ik me meteen op mijn gemak bij haar. Ze vindt me mooi zonder te oordelen. Dat voelt prettig en veilig. Ze laat zien wat voor kleurtype ik ben: 'gedempt'. Daar ben ik verbaasd over maar wals we later mijn kast opendoen zien we dat ik de gedempte kleuren het liefste draag! Ook passen texturen bij mij: breisels, kant en structuren. En ik voel dat dat klopt! Ik zie wat verschillende kledingstukken doen met mijn uitstraling: wat een eye-opener!
Vanaf nu weet ik waar ik op moet letten als ik ga shoppen. Het voelt fijn om te weten wie ik ben en me daarnaar te kleden! I am me, even more than before!'
Sandra van der Geer
Kleur- en stijladvies waar jij je goed bij voelt!
maak afspraak
meer info

Afspraak maken

Vul dit formulier in om een afspraak of bestelling voor een cadeaubon te maken. Ik neem dan contact met je op om de details te bespreken. De afspraak is nog niet definitief.

 

Vraag stellen

Vul dit formulier in om een vraag te stellen over onze diensten.

 

kleur- en stijladvies

Aanbod

kleur- en stijladvies
kledingadvies

Vul dit formulier in om een afspraak of bestelling voor een cadeaubon te maken. Ik neem dan contact met je op om de details te bespreken. De afspraak is nog niet definitief.

Ook als je gewoon meer informatie wilt ontvangen, kan je dit formulier gebruiken.

Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
OKE! Cookies toestaan