06 45 688 443

personal shoppen


Heb je een hekel aan shoppen of zie je door de bomen het bos niet meer als je in een winkel bent? Heb je een advies gehad maar weet je niet zo goed hoe je deze toe moet passen als je eenmaal aan het shoppen bent? Dan is een personal shop sessie iets voor jou!

inhoud
aanpak
resultaat
ervaringen
Tijdens een personal shop sessie gaan we samen de stad in om te shoppen. Ik laat je zien welke combi's mooi zijn, welke kleuren jou mooi staan en ik probeer je uit je comfort zone te halen door je eens wat anders te laten passen dan wat je normaal uit het rek haalt.
Tijdsduur:2 uur
Kosten:€ 220,-
Als je nog niet eerder een advies hebt gehad bij mij, gaan we eerst even ergens zitten om door te spreken wat je wilt en waar je naar op zoek bent. Ik probeer een beeld te krijgen van wie jij bent en wat jij uit wilt stralen.
 
Daarna gaan we de stad in. Ik laat je zien waar je op moet letten tijdens het shoppen, welke kleuren jou laten stralen en wat leuke combinaties zijn. En natuurlijk haal ik kleding uit het rek die jou mooi staan maar die jij normaal gesproken zou laten hangen. Zo laat ik je zien wat er nog meer mogelijk is.
Na deze personal shop sessie:
  • kan jij sneller shoppen omdat je weet waar je op moet letten
  • kan je andere combi's maken dan je normaal doet
  • kan je gerichter shoppen omdat je weet wat bij je past
  • weet je welke kleuren jou mooi staan
  • weet je hoe je het advies in de praktijk moet brengen

'Hanneke kwam eerst bij mij thuis waar we aan de praat kwamen over wie ik ben en wat ik graag doe. Heel prettig omdat ik het gevoel had dat ze probeerde in te voelen wie ik ben! Hierna namen we mijn kleding door welke ik klaar gelegd had. Terwijl we de kleding bespraken gaf Hanneke al veel tips hoe je bepaalde stukken kunt combineren en welk effect kleur op mij heeft. Vervolgens begonnen we aan 'het echte' advies en liet ze me zien wat mijn body-balanspunten waren. En hoe ik die kon gebruiken. Tussendoor kon ik veel vragen stellen en werd er ook veel gelachen! Angezien ik ook 2 uur shoppen geboekt had, gingen we na de lunch de stad in. Dit vond ik spannend omdat ik nooit shop. Het was heel leuk om met Hanneke op pad te gaan omdat ze me outfits aan liet trekken die ik normaal niet aan zou trekken. Ik werd door Hanneke op een leuke en prettige manier uitgedaagd om anders naar me zelf te kijken en nieuwe dingen uit te proberen. Ze heeft een goed oog voor kleding en is eerlijk over wat wel en niet past. Mede hierdoor was de sfeer heel gezellig en relaxed en durfde ik steeds meer uit mijn comfortzone te komen. Ik heb een hele nieuwe garderobe erbij en als ik weer toe ben aan wat nieuws, kom ik zeker bij je terug!'

Carmen Wielkens

 

 

 
Eerlijk en passend advies tijdens het shoppen!
maak afspraak
meer info

Afspraak maken

Vul dit formulier in om een afspraak of bestelling voor een cadeaubon te maken. Ik neem dan contact met je op om de details te bespreken. De afspraak is nog niet definitief.

 

Vraag stellen

Vul dit formulier in om een vraag te stellen over onze diensten.

 

personal shoppen

Aanbod

personal shoppen
kledingadvies

Vul dit formulier in om een afspraak of bestelling voor een cadeaubon te maken. Ik neem dan contact met je op om de details te bespreken. De afspraak is nog niet definitief.

Ook als je gewoon meer informatie wilt ontvangen, kan je dit formulier gebruiken.

Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
OKE! Cookies toestaan