06 45 688 443

shop in eigen kast


Ken je dat gevoel dat je voor je -volle- kledingkast staat maar eigenlijk 'niks' hebt om aan te trekken? Combineer je altijd dezelfde broek met dat bloesje en zou je wel eens wat anders willen? Heb je het gevoel dat er kledingstukken ontbreken om fijne combi's te maken maar weet je niet welke? Dan is een shop-in-eigen-kast sessie echt iets voor jou!
inhoud
aanpak
resultaat
ervaringen
Tijdens een shop-in-eigen-kast sessie bekijken we alle kleding die je hebt. We kijken welke stukken missen, welke combi's leuk zijn en behandelen al jouw vragen op kledinggebied.
Tijdsduur:2 uur
Kosten:€ 250,-
Na een korte intake, waarin ik graag wil weten wat voor type jij bent, duiken we je kast in. We gaan setjes maken, nieuwe combi's bekijken en nemen al jouw twijfelstukken door. We beslissen wat er weg kan en met welke nieuwe items jij een mooie basisgarderobe kunt maken.
Tijdens deze sessie leer jij:
  • welke stukken absoluut een basis zijn
  • nieuwe combinaties te maken
  • meer inzicht in jouw beste kleuren en pasvormen
  • welke nieuwe items combineren met je kleding die je al hebt
  • wat er voor nodig is om een mooie basisgarderobe samen te stellen
Kortom: nooit meer het gevoel dat je niks hebt om aan te trekken. (terwijl je kast vol zit!)
'Heel spannend! Iemand in je kast laten kijken voelt toch wel een soort van uit je comfortzone komen! Maar Hanneke stelde me snel op mijn gemak en al snel voelde het helemaal niet vreemd om al mijn kleding op mijn bed te gooien en op zoek te gaan naar wie ik ben. Hanneke had veel aandacht voor mij als persoon en probeerde door veel vragen te stellen erachter te komen waar ik van hou. We hebben gelachen, maar hebben ook hard gewerkt. Waardoor ik nu, als resultaat, een hele mooie opgeruimde kast heb, veel ruimte in mijn hoofd en een fijne shoplist waar ik mij natuurlijk aan ga houden. Ik weet nu welke kleuren me staan en wat mijn stijl is. Vanaf nu alleen nog maar shoppen in die sfeer!'
Femke Lodders
 
Dank voor je advies, ik heb echt genoten vanmorgen!
'Als iedere maandag zo zou beginnen dan teken ik ervoor!!
Wat ik als heel prettig heb ervaren is dat je niet in hokjes en vakjes denkt (seizoenstypes enz), maar echt kijkt naar de hele persoon die je voor je hebt. Ik vond jouw manier van aanwezig zijn heel plezierig en je adviezen hebben me een hele positieve kijk gegeven op mijn figuur. En nog belangrijker; je manier van adviseren is krachtig en tegelijk doe je dat met een open houding.
Wat maakt dat dit eigewijze ;-) typetje niet gaat steigeren.
En daarnaast hou ik er niet het gevoel aan over dat ik onmiddellijk naar een winkel moet om alles wat ik “mis” aan te schaffen. Ik denk dan dat dat ligt aan de oprechtheid van je advies, zonder inderdaad een commerciële druk, iemand wel tot haar recht willen laten komen.'
Adrianne Rook
Je oude kleren worden weer leuk!
maak afspraak
meer info

Afspraak maken

Vul dit formulier in om een afspraak of bestelling voor een cadeaubon te maken. Ik neem dan contact met je op om de details te bespreken. De afspraak is nog niet definitief.

 

Vraag stellen

Vul dit formulier in om een vraag te stellen over onze diensten.

 

shop in eigen kast

Aanbod

shop in eigen kast
kledingadvies

Vul dit formulier in om een afspraak of bestelling voor een cadeaubon te maken. Ik neem dan contact met je op om de details te bespreken. De afspraak is nog niet definitief.

Ook als je gewoon meer informatie wilt ontvangen, kan je dit formulier gebruiken.

Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
OKE! Cookies toestaan