06 45 688 443

workshop 1e indruk


Wist je dat je -bewust of onbewust- iets communiceert met je kleding? Zou je graag willen dat mensen je anders inschatten? Ben je toe aan een verancdering van kledingstijl? Dan is deze workshop iets voor jou!
inhoud
aanpak
resultaat
ervaringen
Tijdens deze workshop kijk ik samen met jou en en je vriendinnnen naar wat jullie uitstralen. Iedereen communiceert iets met haar kleding, of je dat nou bewust doet of niet. Verder kijken we hoe jij jezelf ziet, qua persoonlijkheid, we kijken hoe anderen jou inschatten en we gaan kijken waar je zou willen staan. Wil je juist toegankelijker overkomen? Of laten zien dat je creatief bent? Of dat je helemaal niet zo verlegen bent als dat mensen je vaak inschatten? We kijken hoe je dit kunt veranderen en welke stappen je kunt zetten hierin.
Kosten:op aanvraag
De workshop is geschikt voor minimaal vijf personen.
 
We beginnen met het bekijken van meegebrachte stukken: kleding die je graag draagt. Vervolgens krijgen jullie allemaal een kort kleuradvies, welke ik baseer op jullie uiterlijke kenmerken. Na dit korte advies gaan we een oefening doen waarbij je meer inzicht krijgt in hoe je jezelf voelt en inschat qua persoonlijkheid maar ook hoe je overkomt wat dat betreft.
 
Vervolgens kijken we of dat overeen komt en zo niet: welke stappen kan jij zetten om te komen tot kloppend plaatje tussen innerlijk en uiterlijk. 
Na deze workshop:
  • heb je een superleuke activiteit gedaan waarbij je jezelf én je vriendinnen nog beter leert kennen!
  • weet je wat jouw persoonlijke kleurgroepen zijn die jou laten stralen
  • heb je inzicht gekregen in hoe jij overkomt op mensen
  • heb je geleerd hoe jij jezelf beter kunt profileren
  • weet jij hoe je je innerlijk en uiterlijk beter op elkaar kunt afstemmen
  • weet jij hoe je je kleding kunt inzetten om iets te communiceren
Geen ervaringen gevonden.
maak afspraak
meer info

Afspraak maken

Vul dit formulier in om een afspraak of bestelling voor een cadeaubon te maken. Ik neem dan contact met je op om de details te bespreken. De afspraak is nog niet definitief.

 

Vraag stellen

Vul dit formulier in om een vraag te stellen over onze diensten.

 

workshop 1e indruk

Aanbod

workshop 1e indruk
kledingadvies

Vul dit formulier in om een afspraak of bestelling voor een cadeaubon te maken. Ik neem dan contact met je op om de details te bespreken. De afspraak is nog niet definitief.

Ook als je gewoon meer informatie wilt ontvangen, kan je dit formulier gebruiken.

Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
OKE! Cookies toestaan