06 45 688 443

workshop kleur & stijl


Ben je op zoek naar een leuke actviteit met een stel vriendinnen of (schoon) zussen? Willen jullie graag inspiratie op het gebied van mode en kleding? Ben je benieuwd welke kleuren jou en je vriendinnen mooi staan? Dan is een workshop iets voor jullie!
inhoud
aanpak
resultaat
ervaringen
Tijdens een workshop bekijk ik welke kleurgroep voor ieder van jullie de beste groep is. Verder bekijken we meegebrachte kledingstukken waar je een vraag of twijfel over hebt. Ik geef jullie een heleboel stijjltips die je meteen kunt toepassen en behandel ik al jullie vragen op fashion gebied. Ook leg ik uit welke kledingstijlen er zijn en bepalen we voor ieder van jullie de stijl die het beste bij je past.
Tijdsduur:2 uur
Kosten:€ 250,-
De workshop is geschikt voor minimaal 5 personen.
 
We beginnen met het bekijken van jullie meegebrachte kledingstukken. Daarna leg ik uit hoe ik werk met de zes kleurgroepen en komt ieder van jullie aan de beurt om de beste kleurgroep te bepalen die bij je past. Daarna gaan we aan het onderdeel 'stijl' beginnen. Jullie krijgen een heleboel stijltips die je meteen kunt toepassen. Tussendoor is er ruimte voor allerlei vragen. Als laatste leg ik uit welke zes kledingstijlen er zijn.
 
We gaan voor ieder bepalen welke stijl het beste bij je past en hoe je hier wat meer in zou kunnen uitstappen.
Na deze workshop:
  • heb je een super leuke activiteit gedaan waarbij je elkaar nog beter kent!
  • weet je wat jou persoonlijke kleurgroep is
  • weet je wat je met dat kledingstuk moet waar je al zo lang over twijfelt
  • weet je welke kledingstijl bij jou past en hoe je dit wat meer kunt uitbouwen
  • heb je meer inzicht in hoe je jouw beste punten kunt benadrukken
Met mijn zussen was ik op zoek naar een leuke invulling van onze jaarlijkse zussendag. Het is leuk om samen iets te doen en ondertussen bij te kletsen. Deze workshop was daar perfect voor! Nooit verwacht maar ik zag in dat kleidng eigenlijk heel persoonlijk is. En door de vragen die Hanneke stelde, heb ik mijn zussen weer even op een andere manier leren kennen. Onzekerheden over je lichaam of je uiterlijk is toch iets wat je niet zo heel snel bespreekt. En wat bleek! We worstelen allemaal met dezelfde uiterlijke kenmerken. Wat was het mooi om dat zo van elkaar te horen. En de herkenning in dingen! Ik kan nog wel uren door vertellen over deze ervaring. Voor mij was het goud! Bedankt Hanneke voor deze super mooie middag!
 
Sandra Oosterhuis
Leuk om samen met zussen of vriendinnen te doen!
maak afspraak
meer info

Afspraak maken

Vul dit formulier in om een afspraak of bestelling voor een cadeaubon te maken. Ik neem dan contact met je op om de details te bespreken. De afspraak is nog niet definitief.

 

Vraag stellen

Vul dit formulier in om een vraag te stellen over onze diensten.

 

workshop kleur & stijl

Aanbod

workshop kleur & stijl
kledingadvies

Vul dit formulier in om een afspraak of bestelling voor een cadeaubon te maken. Ik neem dan contact met je op om de details te bespreken. De afspraak is nog niet definitief.

Ook als je gewoon meer informatie wilt ontvangen, kan je dit formulier gebruiken.

Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
OKE! Cookies toestaan